A Bőség Éve!

A múltból sok olyan korlátozó hitet, meggyőződést, paradigmát cipelünk magunkkal, melyek csak egyszerűen már nem működnek és nem is igazak a mai körülményeink között.

Ideje, hogy végre felülvizsgáld a hitrendszeredet és felejtsd el a korlátozó meggyőződéseidet! Hogy az nem könnyű? Persze, hogy nem! Különben rég mindenki ezt csinálná. Hogy segítség kéne Neked? Ezért írom ezt a cikket.

Dr. Lovas Gyöngyi vagyok, a DokiMarketing rendszer megálmodója.


DokiMarketing Orvosi Vállalkozások Üzleti Tanácsadójaorvosi és egészségmegőrzéssel kapcsolatos vállalkozások számára (néha másoknak is) komplex marketing-stratégiai tanácsadás megvalósítással együtt, mentorálás, tréningek.

Honnan erednek a hitrendszerek?

Ezt nagyjából tudjuk, szüleink, tágabb családunk, iskola, régebbi és jelenlegi munkatársak, média, olvasmányok, reklámok, vallás (!) tehát valójában BÁRHONNAN!

Ezek arról szólnak, hogyan működik az élet. És sokszor a valóság teljesen más. Nem veszed észre a lehetőségeidet, egyszerűen vakfoltod van rá, mert a hitrendszered azt mondja (figyeld meg magadon, amikor így kezdesz egy mondatot, és gondolkodj el!):

“Ezt nem lehet,

ezt nem így szoktuk,

engem nem így neveltek,

nem ezt tanultam,

anyukám azt mondta erről, hogy…, 

erről azt olvastam, hogy…”

Láthatod, ezek egyik sem a saját tapasztalatod termékei. Úgyhogy legyél figyelmes, és kapd el a múltból származó gondolatokat, mert esetleg a jelenben ezek véletlenül sem lesznek működőképesek. És akkor új meggyőződéseket kellene kialakítanod. És az munkás dolog ám!

Változik a Világ. Benne változol Te is.

Folyamatosan. Én magam teljesen másképp gondolkodom ma sok dologról, mint 5 éve. Nem vagyok lusta arra, hogy az idejétmúlt gondolataimat kicseréljem, újraírjam, felismerjem, ne ragaszkodjak hozzájuk. Senki se tévedhetetlen. De hogy folyamatos változás van, és azt követnünk szükséges, tény.

Láttál-e már olyan embert, aki nem hajlandó megtanulni a számítógép kezelését? Én igen! Ragaszkodik hozzá, hogy ő azt be se kapcsolja, abból csak a baj lehet! Komolyan, van ilyen! A többi 99% csak nézi, messziről szemléli eme jelenséget, és csodálkozik. Ez egy extrém példa, de sajnos igaz az, hogy amit egyszer régen a szüleinktől és az iskolában tanultunk, sokszor csak visszahúz. Nem az a jó ma nekünk, ami akár 5 éve megfelelő volt.

Mi mindenre vonatkoznak a paradigmáink?

Nagyjából mindenre! A pénzzel, a testeddel, a párkapcsolattal és a munkával kapcsolatos megrögzött gondolati sémák, félelmek és aggodalmak ott tanyáznak a tudatalattidban, megakadályozzák, hogy haladj, és még csak nem is tudod, hogy ezek ott vannak! Mint valami gonosz élősködők. 

A múlt csak addig korlátoz, amíg élteted, amíg energiát adsz neki

Ismered a híres piros kapszulás jelenetet a Mátrixból? Ide teszem, ha nincs meg Neked véletlenül, nemrég végignéztem újra a filmet, és hát…van, aki azt mondja, hogy ez nem fikció, és egyre jobban azt érzem, mióta nézegetem, hogy tényleg ez a valóság. Sőt, tapasztalom. Mindjárt írok egy tapasztalomat erről, mert úgyis csak az számít. De először a jelenet:

A saját történetem az elmúlt héten:

Ez hihetetlen sztori! Megcsináltam egy saját célkitűzést, még novemberben. Majd végigültem 2 napot a célkitűző edzőtáboron, mert járok ilyen rendezvényekre, azt javasolnám, Te is járjál, de miért?

Nem volt most ugri-bugri (az én részemről), mert lázas voltam közben. Egyébként ez is egy olyan paradigma, hogy “mi mán ez az amerikai hülyeség, mi magyarok vagyunk, nem szoktunk ugrálni”, én azonban nem félek tőle, ha ugri-bugri, az is jó, legalább örülünk.

Lényeg, hogy célkitűzéskor kijött egy szám, ami a célhoz szükséges valahány millió Ft többlet profit. Aztán péntek este, a rendezvény végén jön egy telefon, hogy elintéződött, ami 2013-ban már egyszer felmerült, de akkor nem ment. Ez egy jogi procedúra. Ami megspórol nekem személy szerint annyit, mint a célkitűzés 2/3-a! Ilyen évkezdésre nem számítottam! Megérte! 😇😍 Nem, nem kezdek újratervezni! Csak örülök. Csodák márpedig vannak!

Szóval nincs saját tapasztalatod arról, amit valaki más véleménye/elvárása/tapasztalata alapján ítélsz meg. Egyáltalán, mi az a baromság, most gondold már végig, hogy bármiről ítéletet alkotsz, és az megváltoztathatatlan véleményt jelent számodra, amiben “igazad van”? Aztán meg azzal szivatod magad, hogy ragaszkodsz hozzá, hogy az márpedig úgy van…Láttunk már ilyet, elég sokat, nem? Ha ezen elgondolkodsz, jó helyen vagy, olvass tovább!

Dönthetsz úgy, hogy megszabadulsz az előítéleteidtől és saját élményeket szerzel az életed minden területéről. A neveléseddel és a tanulmányaiddal tudatalattidban elültetetett gondolatok lehet, hogy igazak voltak egykor, de talán eljött az ideje, hogy felülvizsgáld őket.

Útmutatások

Az életed – akár gyerekkorodtól, de lehet, hogy csak az elmúlt években is – rengeteget változott. Azok az útmutatások, amik régebben segítették az életedet – ma már nem biztos, hogy igaznak bizonyulnak. Egyszerűen a bőség energiái, amik jelenleg érkeznek Hozzád, nem rezonálnak a múltból származó, és alaposan megrögzött előítéletekkel, és könnyen lehet, hogy a mostani gondolkodásoddal inkább taszítod magadtól mindazt, amit vonzani szeretnél. (Akarom, akarom, de mérnemjönmáááá’?????)

Ne érezz megbánást, se bűntudatot a múltad miatt. Minden, amit tanultál, tapasztaltál, gondoltál  és éreztél, része az életutadnak. Most azonban engedd meg magadnak, hogy új tapasztalatokat, új felismeréseket szerezz, és a segítségükkel új igazságokat alkoss az életedről.

Hogyan írhatod felül a régi elavultat?

Annak érdekében, hogy az életed minden körülménye méltóvá váljon ahhoz a csodálatos módon megújult emberhez, akivé a mögötted lévő úton váltál, szükséges megtenned az elengedést, és elültetni magadban az új gondolkodásmódot.

Konkrétan a pénzről való új gondolkodásmódot szeretnénk Neked megtanítani egy online tanfolyamon. Ez lesz a Pénzenergetikai Tanfolyam, melyről minden infót ide kattintva találsz.

Kérlek, tedd meg az előregisztrációdat itt.  

Bemutatkozásom:   A nagy miértem!

Szeretettel ölellek:
Gyöngyi

DokiMarketing blog