2021. – mi minden lehetséges Számodra?

 

Sokan, nagyon sokan vannak ezekben a napokban alacsony energia-szinten. Félelemben. 

A világ változást kér Tőled, méghozzá MOST!

Nem az most a feladat, hogy a változást hozd létre a világban,

HANEM, hogy Te önmagad változz és megváltozott éned által a változást, a többet-jobbat-szebbet mindannyiunknak megteremtsd! Természetesen közben saját magad és családod számára is, naná, hogy!

 

Dr. Lovas Gyöngyi vagyok, a DokiMarketing rendszer megálmodója.


DokiMarketing Orvosi Vállalkozások Üzleti Tanácsadójaorvosi és egészségmegőrzéssel kapcsolatos vállalkozások számára (néha másoknak is) komplex marketing-stratégiai tanácsadás megvalósítással együtt, mentorálás, tréningek.

Miért pont Te?

Az az igazság, hogy nem csak Te, mi mindannyian, hiszen kollektív teremtésben vagyunk! Ezen belül minden egyes ember felelős saját magáért is, és az összes többiért is.

Eljutott Hozzád ez a megértés?

Veled kezdődik, Veled végződik! NINCS más, mert mindenki egy!

Vagy Te hozod létre a változást, vagy senki más! 

Tudod, ha a mutatóujjad másra mutat, akkor a többi ujjad—bizony RÁD!

Vagyis felelős vagy:

  • a “kicsi éned” helyett, 
  • ha a tudatos létre ébredt “NAGYOBB-szebb-jobb énedet” megéled, az fog az egész világban változást indukálni.

 

Hallottál már a pillangószárny-effektusról? 

Egy cikket ajánlok figyelmedbe (wikipedia, katt ide!)

Mit tanít nekünk a pillangóhatás?

Azt, hogy nem tudunk teljes bizonyossággal előre kalkulálni, hiszen már egy apró változtatás is nagyban meghatározhatja a jövőbeli történést. Sok ilyen apró lepkeszárnycsapás történhet, hiszen az élet egy rendszer, ahol minden mindennel összefügg.

Azt pedig hogy miképpen, soha nem látjuk előre, mindig csak utólag látunk rá a nagy összképre.

Ha most visszagondolsz az életed nagyobb eseményeire, idézz fel egyetlen apró dolgot vagy döntést, amit ha másként teszel, teljesen más irányba terelte volna az adott eseményt, élethelyzetet…

Téged is hajt a kíváncsi tudásvágy, számodra is fontos az önfejlesztés és az ÉLET teljes megélése?

Én pár éve úgy döntöttem, hogy igen, ez nekem fontos. És ki merem ma már jelenteni, hogy ez a döntés változtatta meg az életemet gyökeresen!

Ha sokan ezt tesszük, VÉGRE eljön az, amire egyedül nem érezzük képesnek magunkat.

Én ezen dolgozom. Hogy legyünk sokan. Hogy tudatosságra ébredjünk!

Mások is ezen dolgoznak, szerintem, ha idáig olvastad, nagy eséllyel Te is felismerted ugyanezt, mert hát ez az IGAZSÁG! Ez a MIÉRT!

Érdekes dolgok történnek ám velem és körülöttem!

Miközben Neked és Érted dolgozom. 

 

Ki lehet az én ideális ügyfelem?

Gondolom, hogy gondolod, a tartalmak, amelyeket a legnagyobb szeretettel írok Neked, nem l’art pour l’art tartalmak, hanem akarok is velük valamit elérni Nálad.

Lehet, hogy évek óta olvasod, és még semmit se vettél ki magadnak ezekből, csak elgondolkodtál, és azzal sincs semmi baj, olvasd nyugodtan, teljesen ingyenes, azzal is építed magad: a blogom 

A hétköznapi tudatosságot képviselem. Hogy ez micsoda? Erről készítettem egy videót, itt találod.

Az orvosok és a biznisz

Visszatérve az eredeti témához: kinek és miben tudok legnagyobb szolgálatára lenni?

 

Biztosan tudod, úgy tanítok üzletről, hogy nekem is van üzletem, ez pedig a FogyiDoki személyes márkám.

Az én “FogyiDokis” ideális ügyfelem, aki elfogadja— ez szintén ugyanaz a téma, mert minden innen indul— hogy a belső transzformálódás az útja annak, ha az egészséges testsúlyunkat szeretnénk MEGTEREMTENI.

Ha a DokiMarketingről beszélek, ugyanez van pepitában, és itt is az a lényeg, hogy teremteni lehet, méghozzá az üzletben, méghozzá a hétköznapi tudatosság hozzáállásból kiindulva. Nekem az a meglátásom, máshogyan nem is megy.

 

Nulla erőlködés, 100% könnyedség. De tényleg. 🙂

Kérdezed, ott belül Magadban, vajon van-e eredmény… nem titkolom, mivel kíváncsian olvasgatsz engem, ennyi bizalmam van Feléd…többszörösen 7 számjegyű üzleti értékteremtésről beszélünk.

Ha kíváncsi vagy, én honnan és kitől tanulok, elárulom. És ajánlom is, sőt, nekem az külön nagy örömömre szolgál, ha ugyanoda vágysz tanulni, ahol én is vagyok. Katt ide, nézd meg!

Ha Te akarsz tőlem tanulni, üzleti szemléletet, amely egyben hétköznapi tudatosság is, az is megy! Áramoltatok, ami jön hozzám, azt adom is tovább!

 

Pontosan min is dolgozom és hogyan?

2021-re sokféle programot készítek elő, jelenleg ezeken dolgozom, és

pont Rád gondoltam, mint Olvasómra, az új és régi/felújított programokkal kapcsolatban. Nagyra értékelem, hogy olvasol, még nagyobbra, ha van visszajelzés is a Te részedről.

A felújított programok különösen izgisek, mert amit pár éve tudtam, ahhoz képest sokszorosan annyit tudok, és teljesen máshogy látok dolgokat, és hát azóta a világ is jelentősen megváltozott.

Szeretném, ha ki tudnád választani (ha még nem tetted), melyik program való Neked. Amelyek sok szavazatot kapnak, azokkal fogom kezdeni, ez a szándékom.

A levél végén lesz egy kérdőív, ahol csak egyszerűen pipáld ki, amelyik programom érdekes lehet Számodra, és amellyel kapcsolatban küldhetek további infókat- mivel feleslegesen nem szeretek senkit elárasztani ezekkel, és utálok nyomulni.

Ezek nem ingyenes programok lesznek, azonban az Olvasóim számára nagy kedvezményeket fogok adni.

 

1. A januári 3 napos élő “Új Kezdet” tréningünk online program változata, 4-szer 30 perc személyes konzultációval.

Kinek való?

Ha van BÁRMI az Életedben, bármely élet-területeden, ami újragondolást kíván, eleged van a régiből, és új alapokra kívánod helyezni azt…akkor Neked. 

A tréning azért most “évkezdő” névre hallgatott, mert az új év mindig elhozza azt az igényt, hogy ilyen-olyan téren megújulj, legalábbis én így vagyok vele.

Azonban ez érvényes lehet bármelyik napon, vagy akár bármelyik pillanatban, hiszen minden pillanatban újrateremtjük magunkat. Te is, én is.

2. “Lélektől lélekig” 12 kisfilmem, amelyek a következő témát dolgozzák fel:

Mi a TEREMTÉS tudományos alapja és magyarázata, elmélete? Hogyan értheted meg, mi történik, amikor a gondolat megvalósul? Van benne kvantumfizika, ideg-élettan, pszichológia.

Célja: a megértés.

Szándékom, hogy megértsd, hogyan tudod átdrótozni az agyadat, egy újfajta működés szerint “üzemeltetni”, azaz saját szolgálatodba állítani az elmédet, hogy végre ne csak vágyakozzál, hanem valósággá manifesztálj – szó szerint bármit az Életedben.

Hogyan működik, amikor át tudod írni a gondolkodásodat? 

3. “Meditálni tanulok” tanfolyam, 66 nap, amíg tanulod, begyakorolod a meditációt, hogyan csináld helyesen, GYAKORLATBAN.

Csatlakozik hozzá napi hang-üzenet is.

A “2in1” változat is létezik, vagyis a “Lélektől lélekig” és a  “Meditálni tanulok” egyszerre, sokkal kedvezőbb áron, természetesen, mintha külön lenne, mert ezek egymást támogatják, azonban ha bármelyiktől idegenkedsz, akkor külön is teljesen rendben vannak, és megállják a helyüket.

Ez azt jelenti, hogy a “Lélektől lélekig” és a “Meditálni tanulok” 2 olyan program, amelyek komplementerei, kiegészítői egymásnak.

4. Űzöttség-űző program

Online program 3-szor 30 perc egyéni mentorálással együtt.

Kinek?

Aki annyira elfoglalt, hogy azt se tudja, hol áll a feje, rohan egyik helyről a másikra, és nem áll le… emiatt fáradt, és ki van zsigerelve.

Hogyan ismered fel Magadon?

Benne vagy abban a sodrásban, amiről nem mindig tudod, hova is fog sodorni… és űzött és stresszes is vagy… néha… vagy sűrűn!

DokiMarketing honlapomon megkukkanthatod a bevezetést.

Ott a honlapon van ugyanis egy letölthető könyv, találd meg, 44 oldal, és olvasd el!

A könyv olvasói biztos, hogy legelsőnek fognak értesülni, amikor indul a program, ez TELJESEN ÚJ! (Még sose tartottam.) 

Élő jelenlétek (Zoom-on), programfelület, élményfüzetek tartoznak hozzá, nem tudod nem csinálni, mert az egyszerűen lehetetlen.

Sose lesz olyan, hogy valamit megveszel és nem használod, mert régen láttam ilyet, és én kevésbé szeretnék ilyesmit, mint azok, akiknek adni szeretném, tehát minden programban jelen kívánok lenni személyesen.

5. Régebbi programom volt a “Felszállás tréning”, kezdő vállalkozóknak, szándékozom felújítani (ha van rá igény).

6. Szintén régebbi, egy hanganyag-sorozatom volt a “Kezdeti marketinges csetlés-botlásaimról”,

Ezzel együtt tervezek egy mentorálási folyamatot is beiktatni, akkor való Neked, ha marketinget akarsz tanulni, akkor is, ha épp már nem kezdő vállalkozó vagy. Teljesen mást fogsz tanulni, mint az úgynevezett nagy marketing-guruktól, mert az én alap-szemléletem a “kék óceán”.

Ezt a “kék óceán” fogalmat érteni fogod, mert ha ez a program érdekel, van egy előadásom róla videón, bevezetésként meg fogod kapni.

7. Újra indítom a tavalyi után a 90 napos mentorálásos üzletfejlesztő programot

Ha vágysz arra, hogy teljes körűen át tudjuk közösen gondolni a cégedet, és minimum megduplázd a profitodat, ott a helyed. Ez haladó vállalkozóknak való, és ez a legütősebb programom, ami létezik. Létszámkorlátos, maximum 12 fő lehet benne.

8. Nem az én programom, hanem Jánosé (ő az én drága férjem, és nagyon ügyes tréner is egyben!), várhatóan márciusban lesz a PÉNZÜGYI Tudatosság tréning.

Azért tartom izgalmasnak, mert Jani banknál dolgozott 10 évet, és azt tudja megtanítani Neked, hogyan legyél annyira tudatos, hogy ne attól kérj pénzügyi tanácsot, aki terméket akar Neked eladni, mert ugye az a munkája, amiért fizetést kap, és egyébként is behajtják a tervet rajta.

(Képzeld, nyitottam múltkor egy értékpapír-befektetési számlát, kérdezem a fickót, aki mindenfélét elmagyarázott nekem, hogy hát ő mibe fekteti a pénzét, melyik részvény, vagy alap van NEKI, stb… Válasz: ő nem foglalkozik ezzel, mint magánember… no comment! Szóval, csak ésszel!)

Kattints ide, és jelöld be, melyik program érdekelhet Téged! 

 

 

Ha van olyan barátod/ ismerősöd, akit érdekelhet az én szemléletem, akár a tanulásotok közös lehet, szívesen hoznád az olvasóim közé, küldd el neki ezt a blogcikket!

 

Bemutatkozásom:   A nagy miértem!

Szeretettel ölellek:
Gyöngyi

DokiMarketing blog