Konzultáció

egyéni tanácsadás

DokiMarketing konzultáció az alábbi témákban

 

A személyes, egyénre szabott támogatás, útmutatás képes átütő eredményeket hozni bárki életébe.
Az alábbi témakörökben nagyon szívesen segítek.

TÉMÁK
Orvos vagyok, érdekel az INSUMED

Kérdéseket tehetsz fel, személyes beszélgetést foglalhatsz.

30 perc  

IDŐPONTFOGLALÁS >>

INSUMED páciensek számára támogató beszélgetés

Ez nem helyettesíti a BIA mérést, teljesen más jellegű, ez az a beszélgetés, amire az INSUMED tanácsadás alkalmával nem mindig jut idő. A fogyást akadályozó lelki gubancok megoldásával foglalkozunk. Akkor érdemes lefoglalni, ha konkrét megoldásra van szükséged. Ne szánj rá időt és pénzt, ha csak panaszkodni szeretnél, hanem tedd fel a konkrét kérdést Magadnak, és utána nekem is. Általában úgy kezdődik, hogy “Miért…”, vagy “Hogyan lehetne…?” Akkor is részt vehetsz ilyen jellegű beszélgetésen, ha nem hozzám jársz INSUMED tanácsadásra, hanem más orvoshoz.

30 perc  HUF 8 000,00

IDŐPONTFOGLALÁS >>

Mentorálás folyamat (üzleti)

Személyes támogatást jelent az üzleti életben résztvevő személyek számára,

 

online, vagy - az 1 napos esetében- személyes találkozás során.

 

CÉL: az üzleti léted kvantum-ugrása

Kinek való? Akár orvosi vállalkozásod van, akár másfajta, időről időre létrejön egy fura és frusztráló jelenség, ez pedig az elakadás, toporgás. Nehéz belőle kilépni, hiszen a tornyosuló problémák miatt "csak a lényeglátás hiányzik" a vállalkozó számára.

Külső szemlélő -egy hozzáértő, segítő, támogató mentor- ezeket a gátló tényezőket könnyebben észreveszi, és ha van gyakorlata abban, ilyenkor mit szükséges tenni, akkor tud segíteni. Szintugrás jöhet létre egy vállalkozás életében, amennyiben a számára megfelelő mentort találja meg.

 

Mentort találni pedig nem is olyan egyszerű.  Mindenki megérdemli egy segítő-támogató személy jelenlétét, de a mentor nem jön szembe olyan könnyen...ráadásul kölcsönös bizalom a folyamat alapja.

A személyes, egyénre szabott támogatás, útmutatás képes átütő eredményeket hozni a vállalkozásodban, karrieredben.

Kinek való a személyes üzleti tanácsadás?

- vállalkozók, vezetők, üzleti szereplők (kiemelten az egészséggel kapcsolatos vállalkozások)
- eddig is sikeres volt a vállalkozás, de jelentős mértékű továbblépésre van szükség
- életterületi harmónia felborult, ezt kívánja rendbehozni a vállalkozó

A személyes vezetői mentorálást 3 féle módon van lehetőségem biztosítani.

A mentorálási folyamat időszaka: lehet 1 napos intenzív (6 óra hossza) 90 napos (200 perc), vagy éves (900 perc)

 

A folyamat nagy figyelmet, fókuszt igénylő mentorálás, így azt korlátozott számban, személyes konzultációt követően van lehetőségem biztosítani- előfordulhat olyan, hogy nem tudom vállalni, vagy várni kell. A bevezető konzultációhoz foglalod itt az időpontodat.

60 perc  HUF 50 000,00

IDŐPONTFOGLALÁS >>

ÜZLETFEJLESZTÉS Tanfolyamhoz ajándék beszélgetés

Többféle üzletfejlesztési tanfolyamot biztosítok az érdeklődő vállalkozók számára. Az üzletfejlesztés az én felfogásomban tartalmazza az önfejlesztést, stratégiai és taktikai megfontolásokat, amelyek a céget vagy vállalkozót érinthetik, valamint a spiritualitás és üzleti siker összefüggéseit.

Milyen üzletfejlesztési tanfolyamokat biztosítok Számodra?

90 napos (13 hetes) és

360 napos (éves) programok

Azért foglalj időpontot, hogy együtt eldöntsük, melyik tanfolyamra van szükséged, illetve ha résztvevő vagy a tanfolyamon, ehhez csatlakoznak beszélgetések - akkor is ezt a lehetőséget jelöld be.

30 perc  

IDŐPONTFOGLALÁS >>

"Lélektől lélekig" személyes terápia fogyással kapcsolatosan

BIA- mérés és diétás tanácsadás nélkül, akkor lehet ilyet kérni, ha valaki nem jár hozzánk (Debrecen, Péterfia u. 47, vagy Szolnok, Pelikán) INSUMED tanácsadásra, és/vagy nem fogyaszt INSUMED terméket.

A Lélektől lélekig beszélgetés arról szól, milyen gátló tényezők lehetnek, amelyek a fogyást akadályozzák, lehetőség szerint feltárjuk a tudatalatti tartalmakat, és ezeket felül fogjuk írni. Van, akinél ez fél óra alatt lehetséges, és van, akinél további fél órás alkalmak szükségesek.

30 perc  HUF 20 000,00

IDŐPONTFOGLALÁS >>