DokiMarketing Dr. Lcvas Gyöngyi

Aktuális programok

 

GYÖNGY-FÉNY-KLUB

 

Mi ez, és miért csináljuk?

Ez egy hosszabb, elmélyítősebb jellegű programom, amely a Gyöngy-Fény-Klub nevet kapta. Az értelme és haszna: egymás emelése, a Fény-gondolkodás támogatása. Részletezem videóban is, hogy mi a Gyöngy-Fény-Klub, és tudsz rá jelentkezni, csak egy gombnyomással.
A részletes időbeosztás-naptárat frissítem mindig, ezt a jelentkezésed után kiküldött mailben fogod találni. A klub első hónapja egy “felkészítő” programot tartalmaz, utána merülünk jobban a mélységekbe…
 
Nagy izgalommal várom, hogy együtt gondolkodjunk és építsük a jövőnket továbbra is, ezért GYERE a klubba!

Milyen jellegű előrelépést eredményezhet Számodra, ha részt veszel a Gyöngy-Fény-Klub-ban?

 

Nagyon könnyen lehetséges, hogy egy szemléletváltó “szikra” fog megtalálni, amely csak a kezdete egy folyamatnak. 

A teljes szemléletváltást, és az oda vezető utat természetesen egyetlen alkalom során nem tudjuk megtenni, mert ahogyan minden egy folyamat, úgy ez is.

Tudom, hogy lesznek, akik majd megkeresnek hosszabb távú közös munka céljából. Ha azt a döntést hozod, hogy ezt szeretnéd a későbbiekben, akkor fogunk egyeztetni, azonban nem vagyok köteles a közös munkát elvállalni, és nem is tudok mindenkivel dolgozni, ehhez ugyanis szükséges néhány dolog…

Azzal az alap-mentalitással dolgozom, hogy az univerzális és spirituális törvényeket  igyekszem alkalmazni életem minden területén, és igen, a vállalkozásomban is. Ennek következtében erre fogok törekedni minden programomban is. Ha erre nyitott vagy, ezt szeretnéd tanulni, akkor a legnagyobb szeretettel átadom ezt a gondolkodásmódot, és ebben tudlak vezetni.

Kattints a gombra a további részletekért!

DokiMarketing termékek / programok