DokiMarketing Dr. Lovas Gyöngyi

Személyes konzultáció

 

A konzultáció témája: vállalkozásod, és annak fejlesztése.

Mi fog itt történni?
A konzultációra való jelentkezésed fontos része, hogy tegyél fel kérdést az alábbi űrlapon. A jelentkezésed után fel foglak hívni, hogy kiderítsük, valóban egymást keressük-e. Eddig a pontig a dolog teljesen ingyenes Számodra, tehát bátran kérdezz az űrlap közvetítésével!

Milyen eredményekre számíthatsz?

Nagyon lényeges előre tudnod, hogy nem egy feladatlista, amivel távozni fogsz az üzleti tanácsadásomról, hanem egy szemléletváltó szikra fog megtalálni, amely csak a kezdete egy folyamatnak. Azzal az alap-mentalitással dolgozom, hogy az univerzális spirituális törvényeket igyekszem alkalmazni életem minden területén, és igen, a vállalkozásban is. Ennek következtében erre fogok törekedni a Te vállalkozásodra vonatkozó tanácsadás alkalmával is. Ha erre nyitott vagy, ezt szeretnéd tanulni, akkor a legnagyobb szeretettel átadom ezt a gondolkodásmódot, és ebben tudlak vezetni.

A teljes szemléletváltást, és az oda vezető utat természetesen egyetlen alkalom tanácsadás során nem tudjuk megtenni, mert ahogyan minden egy folyamat, úgy ez is. Emiatt hosszabb távú üzletfejlesztési mentorálási program (90 napos) irányába foglak terelgetni, amennyiben úgy látom, tudunk hosszú távon együtt dolgozni.

DokiMarketing Dr. Lovas Gyöngy

Mi minden kellene ahhoz, hogy ez a folyamat kölcsönösen örömet szerezzen számunkra?

Jellemünk tudatos formálása az Életünket formálja, és transzformálja teljes mértékben.

Nem csináljuk a következőket:

– nem akarunk valaki mássá válni,
– nem szállunk versenybe, sem magunkkal, sem másokkal,
– nem egóból erőlködve, masszív cselekvés által kívánjuk megélni a munkánkat és vállalkozásunkat, hanem önmagunk szeretetteljes elfogadása által beengedjük Életünkbe a lehetőségeket, és észrevesszük, amikor azok megérkeznek hozzánk. Ehhez lecsendesedés szükséges.

Mit csinálunk?

Szándékot állítunk a következő dolgok irányában:
– önmagad legteljesebb, leg-önazonosabb énjét szándékozz megélni
– lépésről lépésre akarj haladni
– sikeres énedet jellemző jellemed irányába törekszel haladni, amely magában foglalja a következőket:

Mi minden kellene ahhoz, hogy ez a folyamat kölcsönösen örömet szerezzen számunkra?

1. Nem használsz kifogásokat!

Nincs kifogás!
Természetesen mindannyiónk életében van kihívást jelentő életkörülmény. Érdemes megértened, minden kihívás álruhába öltözött támogatás, ami azt jelzi Számodra, hol, milyen területen, miben érdemes többé válnod gondolkodásban és tapasztalásban.

2. Nincs véleményezés!

Nem véleményezel! Nem bírálsz! Nem ítélkezel! Nem alkalmazol elvárásokat!
Ez Magadra ugyanúgy vonatkozik, mint másokra. Tudom, hogy ez nehezen kialakítható szokás, arra fogok törekedni, hogy szelíden és a legnagyobb szeretettel figyelmeztesselek, amikor újra és újra beletévedsz ebbe az utcába. Arra kérlek, ezt fogadd el tőlem. Nagyon sokat akadályozod a saját haladásodat, ha nem tudatosítod a saját véleményezési hajlamodat, és nem igyekszel megválni attól.

3. Nincs panaszkodás!

Nem panaszkodsz! Nem azért, mert az életedben nincsenek kihívást jelentő helyzetek, nagyon is vannak, mint mindenkinek. Nem azért, mert megjátszott optimista vagy, félreértelmezett pozitív gondolkodással, hanem azért, mert továbblépésben gondolkodsz! Azért olvasod ezt is, mert nem akarsz átlagos életet. Te különleges Életet szeretnél, és azért tenni is hajlandó vagy. Nem akarsz a tömegben benne ragadni, nem akarsz a tömeg-szellemnek megfelelni, és negatív kommunikációddal figyelmet szerezni! Nem akarsz belesüppedni a problémákba és panaszkodással tiltakozni ellenük. 

Elfogadod, hogy az adott helyzet fennáll és azt kérdezed – Magadtól és tőlem is – , hogyan tudsz innét kijutni, mi az első lépés?

Önmagadat is mindenképp védd meg a panaszkodóktól, ne hagyd, hogy lehúzzanak! Hogyan teheted meg? Ha valaki más belekezd körülötted a panaszkodásba, először is legyél arra tudatos, és ismerd fel, majd csak annyit mondj mosolyogva: “bocsánat, mennem kell!”.

5. Csak megoldásokban tudsz gondolkodni!

Nincs kifogás, nincs véleményezés, nincs panaszkodás, mert annak nincs helye az életedben. Sokkal izgalmasabb és magasabb tudatosságot mutató dolgok foglalkoztatnak! Abban gondolkodsz, hogyan tudsz

  • a vállalkozásod mesterévé válni,
  • ki az ideális ügyfeled, kivel van dolgod és hogyan tudsz hozzá eljutni,
  • hogyan tudsz értéket teremteni,
  • folyamatosan növekvő anyagi jólétben élni,
  • önmagadnak és másoknak egyre többet adni,
  • hogyan tudsz egy jobb világot teremteni.

Mindebbe pedig nem fér bele sem időben, sem térben, sem energiában a panaszkodás, sem semmi más. Sem tőled, sem az, hogy másokét hallgasd! Eszedbe nem jut panaszkodni, véleményezni, kifogásokat halmozni! Szándékozol magadnak és mindenki másnak egy jobb világot létrehozni. Csak azon tudsz gondolkodni, mi a következő lépés a vágyaid felé!

6. Maximálisan tanítható vagy!

Nemcsak tanítható és tanulékony vagy, hanem megérted, hogy a konzultáció érted van, így azt bizalommal, szeretettel fogadod, követed az útmutatást. Mindketten azt szeretnénk, hogy az eredmény a Számodra a legmegfelelőbb legyen. Ezért a megbeszélteket nem írod felül, nem változtatsz, nem akarod másként csinálni! Minden, amit kérek Tőled, és ahogy kérem, okkal van, úgy
tudsz a leggyorsabban haladni, ha követed. Alázattal viseltetsz a rajtad keresztül megmutatkozni kívánó nagyság, nagyszerűség előtt, annak megjelenésével összhangban vagy jelen, azzal azonosan cselekszel.

DokiMarketing termékek / programok